Hannover Messe 2023

Fabrika mernih transformatora Zaječar je šesti put nastupila na najvećem medjunarodnom sajmu tehnike na svetu, Hannover Messe, koji je održan u periodu 17.-21.04.2023.

Preko 130.000 posetilaca iz 70 zemalja i preko 4.200 izlagaca iz celog sveta imali su priliku da vide i budu deo predstavljanja koncepta Industrija 4.0 koji podrazumeva potpunu digitalizaciju svih procesa proizvodnje i primenu digitalnih tehnologija u kreiranju ideje o nekom proizvodu, inženjeringu proizvoda, organizaciji i realizaciji proizvodnje, kontroli procesa i pružanja industrijskih usluga. Predstavljeno je više od 14.000 novih proizvoda, inovacija i rešenja u ukupno 23 industrijske grane.

FMT Zaječar je predstavio svoje konvencionalne transformatore i izolatore kao i novu tehnologiju u vidu proizvodnje senzorskih tranformatora koji su privukli su veliki broj posetilaca na naš štand. Ovaj sajam je odlicna prilika za održavanje kontakta sa postojecim kupcima kao i prilika za upoznavanje, predstavljanje i razmenu informacija sa potencijalno novim kupcima iz celog sveta.