Upoznajte FMT Zaječar d.o.o 2018-05-04T16:08:46+00:00

UPOZNAJTE FMT ZAJEČAR

Okolina Fabrike mernih transformatora Zaječara

Fabrika mernih transformatora Zaječar je smeštena u jako živopisnoj prirodi u istočnoj Srbiji i okružena je prelepim šumama i rekama.
Mi brinemo o našoj sredini i prirodi što potvrđuju i nagrade koje je Fabrika mernih transformatora Zaječar dobila kao poslovni objekat sa najlepšim i najuređenijim dvorištem u opštini Zaječar.
U ovom prelepom ambientu nastaju nove ideje, rešenja i proizvodi koje proizvodimo na istoj lokaciji više od 48 godina.

Upravna zgrada Fabrike mernih transformatora Zaječara

Upravna zgrada se nalazi na samom ulazu u kompleks i sastavni je deo celokupne slike Fabrike mernih transformatora.
Izgrađena je još početkom 70-tih i nekoliko puna renovirana i modernizovana kako spolja tako i unutra.
Na tri sprata Upravne zgrade, nalaze se više od 30 modernih kancelarija, sala za sastanke, izvožbeni prostor, restoran i druge prostorije.

Proizvodnja Fabrike mernih transformatora Zaječara

Pored manjih radionica, Fabrika mernh transformatora Zaječar poseduje i 2 velike hale u svom kompleksu. U halama je srce Fabrike mernih transformatora jer se u njima proizvode naši proizvodi koji se danas mogu nači na svim kontinentima. Pored proizvodnje, u jednoj od hala se nalazi i naša akreditovana laboratorija gde se sprovode razni testovi i provere.
Na samom kraju kompleksa skoro 5 decenija odoleva zubu vremena tzv. “Žuta zgrada” kao dragulj nekog prošlog vremena i podsetnik na našu dugu istoriju i tradiciju.
Trenutno i u 2018. godini, Fabrika mernih transformatora Zaječar će se još proširiti izgradnjom novih hala i radionica.

Razvoj Fabrike mernih transformatora Zaječara

Visokokvalitetni proizvodi zahtevaju visokokvalitetna reša kako u proizvodnji tako i u samom razvoju. Preko 20 visokoškolovanih inžinjera, energetičara
i dizajnera se brine da naša rešenja za sve zahtevniji domaći i svetski energetski sistem bude apsolutno optimalan i visokokvalitetan.
Pored same proizvodnje, tu samo da odgovorimo na bilo kakvo pitanje koje naši poslovni partneri ili kupci mogu imati o energetici itd.

preloader