O nama 2017-12-29T20:50:59+00:00

Ukratko o nama…

Te 1969. godine u tadašnjoj SFRJ u gradu gradu Zaječaru u istočnoj Srbiji, osnovana je Fabrika mernih transformatora Zaječar.  Sa ciljem proširenja i unapredjenja elektro opreme za niski i srednji napon, Fabrika mernih transformatora Zaječar ( u daljem tekstu FMT Zaječar) počinje proizvodnju strujnih i naponskih transformatora za merenje i zaštitu.

Kroz našu bogatu istoriju, kvalitet naših proizvoda se nije menjao, dok se sama fabrika FMT Zaječar menjala u skladu sa međunarodnim zahtevima, standardima, trendovima i tehnologijama.  Rezultat našeg višedecenijskog rada je taj da se FMT Zaječar danas smatra za jednim od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača jednog dela elektro oprem na ovim prostorima za niski i srednji napon.  Brojne nagrade i priznanja koje FMT Zaječar dobija kao i mnogobrojni kupci kako u regionu tako i širom sveta jasno potvrđuju to.

Decenijama sticano znanje i iskustvo smo uspeli uspešno da spojimo sa novim tehnologijama, novim idejama i standardima.  Naše najveće bogatstvo, i nešto što nas razdvaja od drugih jesu zaposleni u FMT Zaječaru.  Neki od naših radinika su proveli svoj ceo radni vek u FMT Zaječaru i ne sumljivo uticali na to da budemo ono što jesmo danas.  Fabrika trenutno zapošljava oko 200 ambicioznih radnika.  Naš tim čine stručnjaci iz svih svojih oblasti koji dele jasnu viziju FMT Zaječara – zadržati tradiciju i kvalitet proizvoda proizvedenih u FMT Zaječaru i osvaljanje novih proizvoda, tehnologija i tržišta.

Ukratko – mi smo tradicija.  Kvalitet i pouzdanost. Iskustvo i inovacije. Mi radimo ono što volimo i volimo ono što radimo….mi smo Fabrika mernih transformatora Zaječar.

Adding a Custom Overlay

Korporativni video

Novi video

Stari video

Drugi o nama